Foto's van Straathoekwerk MOS (1)
Mijn stamtafel berichten
 
Statistieken
Type gebruiker:Standaard gebruiker
Netwerk:DWJM
Profiel Bekeken:20250 x profiel bekeken
Vrienden:96 vrienden
Bijgewerkt:2 week geleden
Aanmeldingsdatum:Vrijdag 15 mei 2009
Groepen (12)
10/12 Dag van de kleine schrijver , buiten spelen , Centrum voor Jeugd en Gezin Smallingerland , Fan van Thalenparkje , Fotografie , Fotowedstrijd 2 , Het Eetcafé , Schuldhulpmaatjedrachten , Spreuktegeltje , Spuitbusjunkies , Sterk Meidenwerk Drachten , Wat jongeren willen in De Lawei...
Persoonlijke kalender
Profiel
Mijn vrienden
Reacties
Stamtafel
Blogs
Albums
Polls
Evenementen
 
Persoonlijke informatie
Voornaam / naam bedrijf:
Straathoekwerk MOS
Achternaam :
Leeftijd: (65 jaar)
Geslacht:
Relatie:
Getrouwd
Werk / studie:
Valt allemaal onder de catagorie Hobby
Interesses / hobby's:
Waar ik mee bezig ben, bij wie ik woon, om wie ik geef, wat ik nog niet ken en de moeite waard lijkt te zijn!
Lijfspreuk :
Zeg niet wat je doet maar doe wat je zegt!

Eerst kijk ik wat iemand mist en niet wat iemand mankeert. En dat missen heeft altijd te maken met begrepen worden, gewaardeerd worden, bescherming vinden, liefde en huiselijkheid!
Films / series:
Ben een echte documentaire kijker.
Muziek:
Reggae, hiphop, blues, jazz, spirituals. Maar ook van liedjes van Nienke Laverman of Liesbeth List terwijl groepen zoals Fleetwood Mac en Ten Years After. Maar ik hoor het meest houseachtige, beatspringende en metaalsnerpende geluiden; dus ben ik blij wanneer ik huiswaarts keer en mijn eigen muziek even in de cd-lade schuif!! (of mn usb-stick er in steek)
Wat doe jij voor Drachten:
Tieners en jongeren die een kleinere of langere tijd een beetje of meer uit het beeld verdwijnen r inzichtelijk(er) maken bij gemeente en/of andere instellingen. - & - Met deze jeugd over hun wensen, dromen en verlangens maar ook hun problemen, onvrede, kansen en mogelijkheden praten. Voor een groot gedeelte dus gewoon er zijn! Na April 2014 met gedeeltelijk pensioen.
Even voorstellen:
Geboren op 11 februari 1949 in Amsterdam.Met mijn vrouw samen 3 zoons opgevoed. Ik woon dus met Tjesje, in een fijn huis en onze tuin is onze trots. Wij hebben 2 slaapkamers over, want de kinderen zijn de deur al uit.De derde slaapkamer is eerder een grote kast en onze opbergkamer geworden omdat ik moeilijk afscheid kan nemen van het verleden.
Website:
Recente activiteiten
1 dag(en) geleden
Straathoekwerk MOS Frank De Koster heeft een reactie geplaatst op Dutch Volcano's weblog:
Vandaag was het zaterdag, de dag voor morgen die zondag, de zondag dat veel gelovigen de Opstanding herbeleven. Zou toch prachtig zijn wanneer Christenen en Moslims en alle andere gelovigen elkaar in hun waardigheid laten en zichzelf niet s...
3 dag(en) geleden
Straathoekwerk MOS Frank De Koster heeft een reactie geplaatst op Anne Van Dijk's weblog:
Oke, dus in ieder geval die 50.000 mensen met of zonder gezin met kinderen bouwen helemaal niets op. Te weten dat je baan altijd snel opzegbaar is en dat je daarna de bijstand in kan. Dat is dus van minder dan het minimum loon naar de bijst...
8 dag(en) geleden
Straathoekwerk MOS Frank De Koster heeft een reactie geplaatst op Anne Van Dijk's weblog:
Dat minimumloon wordt hen onthouden maar ik heb begrepen dat ook de minimumvakantiebijslag, het recht op sociale zekerheid en pensioen aan hun neus voorbij gaat? Klopt dat?
2 week geleden
Straathoekwerk MOS Frank De Koster heeft nieuwe foto's toegevoegd aan het album: Op Weg in de Gemeente (2)
3 week geleden
Straathoekwerk MOS Frank De Koster heeft een reactie geplaatst op Steven Watertij's weblog:
Mooi Steven om hier even bij stil te staan. Naast al het Twitter en Facebookggeweld deze aandacht voor DWJM. Tussen de reuzen een klein duimpje, de David van de Goliat's.
4 week geleden
Straathoekwerk MOS Frank De Koster heeft een blog inzending geplaatst: Verkiezingen voorbij; het wordt weer maandag...