Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stamtafel / Hulp en Vragen / Re:De weggeefhoek Gepost op: Augustus 10, 2013, 08:54:34
Wie kan ik blij maken met een leuke lamp (aan plafond) voor op een kinderkamer. Drie spotjes, en elk spotje is een insect. Van Ikea. Goede staat, beetje stof weg blazen.
2  Stamtafel / De Stamtafel / Re:Stamtafel en nieuwe DWJM Gepost op: Maart 31, 2012, 09:59:18
Ben het met jullie eens + ik kan mijn weg er maar niet in vinden. Verbaasd
3  Stamtafel / De Stamtafel / Re:Lidmaatschap en campagnegeld Gepost op: Maart 29, 2012, 09:00:45
Oke, gelezen, maar ik snap het toch niet helemaal. Wat stel je nu eigenlijk voor? Waarom ben jij destijds lid geworden van een politiekepartij. Waarom zijn mensen bijna niet meer lid? Hoe moet het anders? Dat soort dingen. Trouwens blij dat je reageert. 1 reactie. DWJM voelt steeds meer als 'nek uit steken'. Is here anybody out there? *echo* Maar ja, je kunt mensen niet dwingen hè.... al hoewel. Jou faillure artikel suggereert anders dat mensen zich met open ogen in de val laten lokken, niet eens dwingen, omdat het 'nou eenmaal zo hoort'. Zo iets.
4  Stamtafel / De Stamtafel / Lidmaatschap en campagnegeld Gepost op: Maart 29, 2012, 02:56:09
... omdat iemand het moet doen ...

Goed. Het Catshuis. Hoef ik geen woorden aan vuil te maken. Het gros is min of meer op de hoogte. Stel dat de boel knalt, dan komen er nieuwe verkiezingen. Alle politieke partijen gaan dan weer actief of actiever campagne voeren. Daar is geld voor nodig. SP zit ruim bij kas volgens nieuwsbronnen. De rest weet ik niet. Wat ik wel weet is dat een deel van het te besteden geld vanuit de leden komt: de contributie. Zijn er eigenlijk nog veel mensen lid van een politieke partij?Verbaasd

Totaal niet onderzocht door mij, maar mijn gevoel zegt dat voor alle partijen geldt dat het daadwerkelijk lid zijn van een politieke partij, contributie en al, steeds meer een uitzondering is/wordt, zeker hier in Smallingerland. Waarom? Of is dit totaal niet waar?

En wat doen de lokale 'plaatselijk belang' partijen eigenlijk. Waar sluiten zij zich bij aan?

'k Ben benieuwd.
Pagina's: [1]